English

Καφενείο forfree στην Ακαδημία Πλάτωνα

Έναρξη: 23/03/2017
Λήξη: 26/03/2017
Ώρες:

Διεύθυνση: Καφενείο European Village, Μοναστηρίου 140 και Τηλεφάνους, Ακαδημία Πλάτωνος, 211.2217260

Περιγραφή

Οι εκδηλώσεις αυτής της εβδομάδας στο καφενείο μας
Τετάρτη 22/3,19:30-21:30, Βιοηθική

Θα αφιερώσουμε τις επόμενες δύο Τετάρτες, 22 και 29 Μαρτίου, στο θέμα της Βιοηθικής. Μέσα από το εννοιολογικό και εξελικτικό πλαίσιο βιολογικής και εξελικτικής προσέγγισης επιδιώκεται η κατανόηση και περιγραφή των βασικών φιλοσοφικών και ηθικών ρευμάτων με αναφορές ειδικά στη Δυτική παράδοση σκέψης και στα υπό διαμόρφωση σύγχρονα φιλοσοφικά ρεύματα Βιοηθικής.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Πέμπτη 23/3, 18.30 Διαπραγματεύομαι με την τράπεζα: Βιωματικό εργαστήρι

Μπορώ να διαπραγματευτώ με την τράπεζα για τις οφειλές μου και οποιοδήποτε άλλο θέμα με συνδέει μαζί της; Ο Πολυχρόνης Κοκκινίδης (Δικηγόρος, Διαμεσολαβητής, Διαπραγματευτής) συζητά μαζί σας για τον Κώδικα Δεοντολογίας Τραπεζών, τα δάνεια και τις πιστωτικές κάρτες και σας προτείνει μέσα από ένα 3ωρο ερταστήρι τρόπους για μια αποτελεσματική διαπραγμάτευση με την τράπεζα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Παρασκευή 24/3,20:30, Προβολή Ταινίας: Brazil

Ταινία σκηνοθετημένη από τον Τέρι Γκίλιαµ της ομάδας των Μόντι Πάιθον, που μέσα από την προσωπική, αλλά µε παγκόσμιες αναφορές, περίπτωση ενός παγιδευμένου από τη γραφειοκρατία πολίτη, δίνει μια σειρά από τις κοινωνικές παραμέτρους των μεθόδων λειτουργίας που χρησιμοποιεί το «σύστημα» για να πειθαναγκάσει το άτομο σε μια «εκούσια» αυτολογοκρισία της ελευθερίας του.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Σάββατο 25/3, Η Εαρινή Ισημερία – The Spring Equinox

Ετοιμοι ή όχι, ο χρόνος γύρισε και σας περιμένουμε για να γιορτάσουμε αυτό το κοσμικό γεγονός της άνοιξης, τα πουλιά που έρχονται, τα λουλούδια που άνθισαν. Ένα αστρονομικό γεγονός όπου η Γη καθώς περιφέρεται γύρω από τον ήλιο παίρνει μία τέτοια θέση που οι ακτίνες του Ήλιου πέφτουν κάθετα στον ισημερινό, και για την στιγμή αυτή η μέρα είναι ίση με τη νύχτα.  Θα γιορτάζουμε από το πρωί στο πάρκο αλλά και μέσα στο καφενείο

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Κυριακή 26/3,12:00-13:30 Παιδικό εργαστήρι Μουσικοκινητικής Αγωγής Orff

Το εργαστήριο είναι κατάλληλο για παιδιά ηλικίας από 4 έως 12 ετών…τόσο για παιδιά που δε γνωρίζουν, όσο και για όσα παίζουν ήδη κάποιο μουσικό όργανο, καθώς στοχεύει στην προσωπική δημιουργία και την αυτοέκφραση.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Κυριακή 26/3, 19:30-22:00Ρίζες – Παραδοσιακή Μουσική από όλο τον Κόσμο!

Αναζητώντας τις προσωπικές μας καταβολές ανατρέχουμε σε τραγούδια από την Ισπανία, τη Λατινική Αμερική , τη Γαλλία,την Ιταλία και τη Μεγάλη Βρετανία που εκτείνονται από το 1300 ως τις μέρες μας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Κατηγορία εκδήλωσης: Μαθήματα-Εργαστήρια, Μουσική, and Στο δρόμο.Event tags: events, for free, for less, forfree, forfree.gr, free, online, party, stock, website, αγγελίες, αθήνα, βιβλίο, βιβλιοπαρουσιάσεις, βόλτα, βόλτες, γειτονιά, διαλέξεις, διάλεξη, δρόμο, δωρεάν, εκδηλώσεις, εκδήλωση, εκθέσεις, έκπτωση, ελεύθερη είσοδο, εναλλακτικό, εξορμήσεις στη φύση, εργαστήριο, θέατρο, κινηματογράφος, μάθημα, μουσική, οδηγός, παζάρια, παράσταση, πάρτι, πόλη, προβολή, προσφορές ειδών, προτάσεις, πρόταση, σεμινάριο, συναυλίες, συνέδριο, τζάμπα, υπηρεσιών, φύση, and χορός.

Σας άρεσε;

Πείτε το με αστεράκια

Σχετικές εκδηλώσεις