English

Χριστούγεννα στη Μαρίνα Φλοίσβου

Έναρξη: 11/12/2016
Λήξη: 07/01/2017
Ώρες:

Διεύθυνση: Μαρίνα Φλοίσβου

Περιγραφή

Χριστούγεννα στη Μαρίνα Φλοίσβου

με το «Φλοίσβος Εξπρές, το Mαγικό Yποθαλάσσιο Tρένο»

 

Εορταστικές εκδηλώσεις από την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

έως και το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

 

Φέτος, το πνεύμα των Χριστουγέννων ζωντανεύει στη Μαρίνα Φλοίσβου προσκαλώντας τους φίλους της, μικρούς και μεγάλους, σ’ ένα μοναδικό ταξίδι με το «Φλοίσβος Εξπρές, το Μαγικό Υποθαλάσσιο Τρένο».

Από τις 11 Δεκεμβρίου 2016 έως και τις 7 Ιανουαρίου 2017, η Μαρίνα Φλοίσβου μεταμορφώνεται σε ένα μαγικό υποθαλάσσιο σταθμό τρένου και σας προσκαλεί να ταξιδέψετε μέσα από τις σελίδες του παραμυθιού «Ο Φλοίσβος και το Μαγικό Υποθαλάσσιο Τρένο».

Οι εορταστικές εκδηλώσεις της μαρίνας, με θέμα «Φλοίσβος Εξπρές, το Μαγικό Υποθαλάσσιο Τρένο», ξεκινούν με την Τελετή Έναρξης, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, από τις 15:00 και θα κορυφωθούν με την άφιξη του Άγιου Βασίλη στις 17:30 το απόγευμα. Κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης, θα πραγματοποιηθούν εντυπωσιακά δρώμενα, τα οποία μαζί με την παραδοσιακή φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, θα συναρπάσουν και θα χαρίσουν χαμόγελα και μοναδικές στιγμές με φόντο το υπέροχο φως ενός χειμωνιατικού δειλινού.

Δημιουργικά εργαστήρια, φανταστικά παιχνίδια, εμπνευσμένες δραστηριό­τητες στον υποθαλάσσιο σταθμό τρένου, θέατρο σκιών, μουσική, χορός, και φυσικά η ξεχωριστή συνάντηση με τον αγαπημένο όλων, τον Άγιο Βασίλη.

Την παρουσίαση της Τελετής Έναρξης έχει αναλάβει ο ηθοποιός Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

Συμμετέχει live το αγαπημένο νεανικό funky groovy συγκρότημα Ex-Girlfriends Perfume.

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, η Μαρίνα Φλοίσβου υποστηρίζει για μία ακόμα χρονιά τους συλλόγους «ΑΛΜΑ» και «Χαμόγελο του Παιδιού» φιλοξενώντας στον χώρο της τα Χριστουγεννιάτικα bazaar τους, στα οποία μπορεί κανείς να επιλέξει στολίδια και υπέροχα δώρα για οικογένεια και φίλους. Σημειωτέον ότι μέρος των εσόδων από την πώληση κάθε παραμυθιού «Ο Φλοίσβος και το Μαγικό Υποθαλάσσιο Τρένο» θα καταβληθεί από την εταιρεία LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. ως δωρεά στον Σύλλογο «το Χαμόγελο του Παιδιού».

Από τις 11 Δεκεμβρίου και μετά, οι επισκέπτες της μαρίνας θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ποικίλες χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες, οι οποίες θα συνεχιστούν τις ημερομηνίες 17-18/12, 24-26/12, 30/12-01/01 και 06-07/01.

 

Ακολουθεί το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων αναλυτικά:

ΚΥΡΙΑΚΗ 11/12

ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ (15:00-20:00)

Παρουσίαση Τελετής Έναρξης: Οδυσσέας Παπασπηλιώπουλος

10:00 – 22:00 Χριστουγεννιάτικο Bazaar από τον Σύλλογο «ΑΛΜΑ»

Bazaar ΑΛΜΑ, για τη συνέχιση των δράσεων για παιδιά και νέους με αναπηρία!! Δείτε τη ζωή με ΆΛλη ΜΑτιά, ελάτε κοντά!

 

 

 

ΣABBATO 17/12

Tα παιδιά μεταμορφώνονται σε χριστουγεννιάτικα πλάσματα με το Face Painting.

Κατασκευή αυτοσχέδιων χριστουγεννιάτικων τρένων, στολιδιών αλλά και άλλων θεματικών κατασκευών που τα παιδιά παίρνουν μαζί τους!

Ένας ξεχωριστός Άγιος Βασίλης περιμένει τα παιδιά για να φωτογραφηθεί μαζί τους και να στείλει το γράμμα τους στη χώρα των ευχών!

Η συγγραφέας του παραμυθιού Ειρήνη Αναγνωστοπούλου ξεκινάει μαζί με τα παιδιά για ένα μαγικό ταξίδι στην περιπέτεια του Φλοίσβου και του Φώτη!

Μπισκότα και πολύχρωμες ζαχαρόπαστες ενώνονται και τα παιδιά δημιουργούν τα πιο λαχταριστά – χριστουγεννιάτικα γλυκά!

Μέσα από την ιστορία ενός φύλλου που αγαπούσε με πάθος τη ζωή, αναδεικνύεται η σοφία της φύσης, η αξία της προσπάθειας και η δύναμη της αγάπης που μπορεί να λιώσει την παγωνιά του χειμώνα.

 

KYΡIAKH 18/12

Ο Καραγκιόζης, ο Χατζηαβάτης, ο μπαρμπα – Γιώργος και όλοι οι αγαπημένοι ήρωες του θεάτρου σκιών σε μία γιορτινή περιπέτεια!

 

Σαββατοκύριακο 17-18/12

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας περιμένει στο Χριστουγεννιάτικο bazaar του! Αγοράζοντας είδη του Οργανισμού, συμμετέχετε ενεργά στις προσπάθειες που καταβάλλει για την στήριξη παιδιών και οικογενειών που έχουν ανάγκη.

 

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 24/12

Παράσταση με θέμα την όπερα και δίνει την δυνατότητα στα παιδιά να κατανοήσουν την τέχνη του μουσικού θεάτρου.

Καλλιτεχνικό-μουσικό εργαστήριο με κάλαντα από διάφορες χώρες αλλά και πόλεις της Ελλάδας.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 25/12

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 26/12

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/12

Μέσα στην ευχάριστη και ελπιδοφόρα ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, οι ήρωες ενός πρωτότυπου παραμυθιού ανακαλύπτουν το αληθινό «δώρο» της φιλίας.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 31/12

 

KYΡIAKH 01/01

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06/01

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 07/01

Ένα μυστηριώδες δέντρο μεταμορφώνει τους κατοίκους της πολιτείας σε ζώα! Ο Καραγκιόζης καλείται να λύσει το μυστήριο και να σώσει όλους τους φίλους του. Θα τα καταφέρει;

 

Υποστηρικτές Μαρίνας Φλοίσβου:

ΝΟΠΦ

ΕΝΑΚ

ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Κατηγορία εκδήλωσης: Στο δρόμο.

Σας άρεσε;

Πείτε το με αστεράκια

Σχετικές εκδηλώσεις